KARS / DİGOR - Mihrali Alınak Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Anadolu imam hatip lisesi son sınıf öğrencilerimize Edebiyat öğretmenimiz Eda Türkyılmaz tarafından üniversite ve bölümleri hakkında bilgi verildi.

May

Öğrencilerin bilimsel çalışma, deney, inceleme, gezi ve gözlemlerde bulunmaları, laboratuvar çalışmalarında aktif olarak yer almalarını teşvik etmek amacıyla  kimya öğretmenimiz Dilan ÇELİK tarafından öğrencilerimize çeşitli deneyler yaptırıldı.

May

Vatan ve mukaddesat uğrunda şehit olan eğitimcilerimiz Tarih öğretmenimiz İbrahim KARALAR tarafından panoda sergilendi.

May

Öğrencilerimiz yetiştirdikleri çiçekleri öğretmenlerine ve arkadaşlarına hediye ettiler.

Nis

Öğrencilerimize çelik çomak, körebe gibi oyunlar tanıtılarak unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımız oynatıldı.

Nis

Meslek dersi öğretmenlerimiz Hatice Kartal ve Elif Melike Kar tarafından öğrencilerimizin Peygamber efendimizin söz fiil ve davranışlarını öğrenerek yaşama aktarma bilincine sahip olmaları amacıyla kırk hadis ezberleme etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

Tarih öğretmenimiz İbrahim Karalar tarafından öğrencilerimize akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS sınav sistemleri ile ilgili seminerler verildi.

Nis

Öğrencilerimizi güncel buluş ve gelişmelerden haberdar etmek ve farkındalık yaratmak adına Fizik öğretmenimiz Dilan Çelik tarafından bilimsel, teknolojik buluş ve gelişmeler okul panosunda sergilendi.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinin gelişimi adına İngilizce öğretmenimiz Şirin Koçak'ın  anlatımıyla protokol ve resmi yazışma kuralları konulu toplantı düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla Kur’an-ı Kerim’in ana konuları ve muhtevasına yönelik, İHL Meslek dersi öğretmenimiz Hatice Kartal tarafından seminer düzenlendi.

Mrt

Son sınıf öğrencilerinin bilgi ve becerilerini, hazırbulunuşluk düzeylerini geliştirmek, başarı ve motivasyonlarını artırmak, akademik seviyelerini yükseltmek ve onlara verimli ders çalışma becerileri kazandırmak için deneme sınavı yapılarak sonuçlar öğrenci ve velilerle paylaşıldı.

Mrt

Sınıf rehber öğretmenleri olarak öğrencilerin zihinsel ve bilişşel zekalarını artırmak amacıyla okul koridorlarına mangala ve satranç takımlarını yerleştirdik. Bu faaliyette Tarih öğretmenimiz İbrahim Karalar hocamız bize destekte bulundu.